Foreningen
Pølsekroens Venner
 
 
 

Christian Lunn (”Krille”)

Krille

Christian Lunn, blandt venner (og der er mange) kaldet Krille, er læge, kunstmaler, forfatter og pianist og, tør man roligt sige, entertainer.
Uanset hvilke af de 4 funktioner han udfører, lægger han sin helt egen stil i den, og stilen, tro os, er ikke spor kedelig.

Vi i Pølsekroens Venner traf Krille for en god halv snes år siden, da han spillede i ”Skindbuksen” ved Kgs. Nytorv.

Vi havde i nogle år ”ligget brak”, da vi ikke havde nogen pianist at synge til, men vi fandt hurtigt ud af, at Krille havde et varmt forhold til den gamle Pølsekro på Bakken samt en del af repertoiret for samme sted, hvilket vi ikke var sene til at benytte os af. Vi troppede derfor op med jævne mellemrum i restauranten og skrålede glade sammen med Krille. Vi holdt julefrokost og andre hyggelige arrangementer der.

Efter nogle år begyndte vi også at genoplive stemningen i den gamle kro på Bakken ved at holde små arrangementer derude, naturligvis med Krille som kapelmester, og det er faktisk blevet en tradition. Hver Bakkesæson holdt vi i mange år arrangementer i maj og august med ganske pæn tilstrømning.

I nogle år spillede Krille i Restauranten ”Kælder 12”, Dronningens Tværgade 12 hver søndag eftermiddag, hvor et ivrigt Pølsepublikum ligeledes holdt til.

Nu er residensen forlagt til:

TVÆRMOSEGÅRD
Restaurant og Bar
Rosengården 12, København K.

hvor Krille spiller hver anden torsdag fra kl. 17:00. Her kan man nyde hans store repertoire af melodier og tekster fra den danske sang- og melodi-skat isprængt Krilles hittepåsomme kommentarer! Vor bedste anbefaling!

Kort sagt: Vi takker helhjertet de højere magter der førte os sammen med vores højt estimerede pianist Hr. Christian Lunn og hvad deraf fulgte.

Måtte det fortsat være så!

Hans Hjerrild
(ære være hans minde)
Initiativudvalget

Gå til sidens begyndelse...
 

 
Web Redaktører: Vitus og Allan  -  Web Master: Kjeld Jensen
© Foreningen Pølsekroens Venner